top of page

SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI GLOBALE 18-26 NOIEMBRIE 2017

În cadrul SĂPTĂMÂNII EDUCAȚIEI GLOBALE, cu tema „My world depends on us”, s-au desfășurat în școala noastră diferite activități specifice.

Prima activitate, „O lume mai bună pentru toți!” (prof. Vasiloschi Andreea, prof. Costache Ramona) s-a bazat pe acțiuni specifice protecției mediului înconjurător: ecologizare împrejurimi, realizare de căsuțe pentru păsărele și montarea lor în copaci, mesaje împotriva poluării și defrișărilor, desene protecția mediului, scenetă „Patrula ECO”.

„Sunt mic, dar fac lucruri mari!” a fost propunerea celor mici, elevi din ciclul primar, coordonați de doamnele învățătoare Bodnar Veronica și Cureș Ionela, care ne-au surprins cu inventivitatea lor: ateliere de lucru cu materiale reciclabile, discuții pe baza unor povești, „pachețelul sănătos”, desene și machete.

Când vorbim de educație globală, implicit vorbim de toleranță și de educație pentru pace. Aceasta a fost și tema unei alte activități, „Copil ca tine sunt și eu...” (prof. Hriț Adriana, prof. Costache Ramona, prof. Vasiloschi Andreea), în care elevii și-au cunoscut drepturile, au discutat despre toleranță și împreună au lucrat la postere cu mesaje specifice.

Felicitări tuturor!

jjj


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page